Amikor valakinek nézeteltérése van, az indulatenergiák a másik félnél "csapódnak". Tehát: rázúdítja az energiáit az "ellenfélre".
Igenám, DE! azok az energiák amiket az ember elindít magától, jónéhány +energiát begyűjtve, az hasonló érzelmi indittatással visszacsapódik a küldőre.
Lehet szitkozódás valamilyen kívánság, melyet első, második, harmadik felindulásukban küldenek a másiknak.
A másik-fél, ha szintén haragos és indulatos kinyílik a kapott energiának és beengedi a szidalmakat és kész is a rontás, átok és egyéb dolgok.

....és megindul az energiavándorlás, bizony megy az egyik féltől a másikig az energiapazarlás. Mert szerintem ez pazarlás. Hiszen azt az energiát pozitív dolgokra is használhatnánk.
Pl. szeretet, megvilágosodás, megértés küldésére, mert akkor azt fogjuk visszakapni és ezáltal erősödhetünk érzelmileg, fizikailag egyaránt!

Azonban sose felejtsük el: akik haraggal gondolnak valakire aktivizálják és életben tartják a KARMÁT.

Ezektől lehetséges megszabadulni, részemről meditációban kérem a klienssel együtt- az okok feltárását, megértését az elfogadást és az ÉGI ENERGIÁVAL Kegyelmet, Áldást kérve elvágjuk a kötelékeket és az energiaáramlást megszüntetve Fényt és Szeretetet, Gyógyulást kérünk minden résztvevőnek.

Hazánkban divatos a mágia. Gondolkodjunk csak egy picit!

Mindenki a Földön***Égen*** szabad- akarattal született.

Azonban, aki befolyásolni akarja /az akarat szó már a hit és a bizalom elvesztéséről árulkodik és "izzadságszagú/ pl. a szerelmet, abban az esetben elveszi a másik szabadságát és bizony beleavatkozik a szabad akaratába.
Még a Teremtő Isten sem tesz ilyet, mi emberek hogy jövünk ilyen cselekedethez?

Aki befolyásol mást, valójában fél és nem hisz. Nem hiszi, hogy valóban sikerül, valóban értékes lehet a kapcsolat stb.

Javallatom: önmagunkban erősítsük a hitet, és a negatív energiák megtisztítására kérjük a szakember segítségét /a kineziológia is tud segíteni, vagy bármely olyan módszer ahol a lélekkel és a lélekfejlődéssel dolgozunk/.
Ha magunkat megváltoztatjuk a környezetünk is változni fog!!!
Tekintettel a vonzás törvényére - a hasonló hasonlót vonz- változzunk olyanná, amilyen kapcsolatokban szeretnénk élni.
Ha hiszünk magunkban, a körülményeink pozitívvá válnak!!

Az a személy aki mágiával foglalkozik szintén karmát teremt azokkal az emberekkel akiknek szolgálatot végez. Megéri?
Egyszer visszacsapódik rá az összes küldött energia.

Kívánjunk és küldjünk minél több embernek élethelyzetre, gondolatra alacsonyrezgésű eszmére Fényt, Szeretetet!

Kívánjunk Fényt Megvilágosodást és pozitív értékítéletet, igazságosságot, találja meg önmagában a Fény szeretetét***** olyan embereknek akik úgy érezzük ellenünk, környezetünk vagy a Föld és lakói ellen cselekednek.

..... azonban ne feledjük: minden velünk történt eseménynek részesei, bevállalói és előidézői vagyunk!"Találkozás és búcsúzás az élet annyi csak, Valaki jön, Valaki megy,s az emlék megmarad!"
/L.Da Ung/