néhány vélemény akik végigjárták a

belsőgyermek tanfolyamot:

"én a tanfolyamra elvárások nélkül, de fenntartásokkal érkeztem. (de ezt Te jól tudod).
Tudom, fel kéne sorakoztatni pozitív és negatív dolgokat is, de én csak pozitívakat tudok.
Az első pozitív benyomás a hitelesség volt számomra. Voltam más helyeken, hasonlóan "tanulni", de Te szeretettel és kölcsönös tisztelettel, nagyképűség nélkül tudtad végigvezetni ezt a tanfolyamot, amit eddig másnál nem tapasztaltam. Márpedig én elég kritikus vagyok...
Rengeteget tanultam magamról, olyan dolgokra derült fény, amiket nem is hittem volna, hogy fel lehet oldani. hihetetlen megtapasztalásaim voltak. Mégha a meditációk 80 %-ába bele aludtam is. Mindig biztonságban és feszélyezetlenül éreztem magam a társaságban, mégha magammal nem is voltam sokszor kibékülve. Szeretetet és elfogadást éreztem mindig és ez abszolút hitelessé tette a dolgot. Nagyon sok új és szemléletfordító információval gazdagodtam, mégha nem is tudtam mindent felfogni.
Azt hiszem, mindenkire ráférne egy ilyen "önismereti tréning".
Ó, igen. Számomra a foglalkozások fénypontja, a minden alkalommal kiosztott meglepi volt. Ez persze csak vicc volt. "
N.R.J.
***************************************

Bgy. tanfolyam előnyei, az én szemüvegemen keresztül:

-megtudtam, mi végre születtem a Földre, mi a sorsfeladatom. Ennek, ha jól emlékszem, akkor nem túlzottan örültem...
- segített abban, hogy jobban elfogadjam és szeressem magamat tökéletlenségeimmel együtt
- azóta elfogadóbb, türelmesebb, szeretetteljesebb vagyok gyermekeimmel, sokkal jobb lett a kapcsolatom velük.
- lazább, rugalmasabb vagyok váratlan helyzetekben is
- segítségével jelentősen megnyitottam újra a szívemet, mely az eddigi lelki sérülések hatására bizony jócskán bezáródott (azt is a tanfolyamon vettem észre, hogy mennyire nem engedem meg magamnak, hogy szeressek és mennyire nem tudom elfogadni mások szeretetét sem) Azóta tudom, hogy így szeretetben sokkal csodásabb létezni, és nincs mitől félnem: ha én tudom áramoltatni magamból a szeretetet, a környezetemből is csak azt kapom vissza. Azzal, hogy újra megnyitottam magamat a szeretet áramlásának, a meglévő kapcsolataim jobb minőségűek lettek, és a tanfolyam elvégzése óta sok-sok izgalmas, és jólelkű embert vonzottam be saját környezetembe!

De a két legfontosabb dolog amit kaptam:

-TUDATOSSÁG: folyamatosan vizsgálom, adott szituban mit érzek, mit gondolok és vajon miért. Ezáltal nagyon gyorsan haladok önmagam megismerésében, fokozatosan nő az önértékelésem, önbizalmam.
-HŰSÉG ÖNMAGAMHOZ: nem a környezetem elvárásainak kénye-kedve szerint ugrálok; a tanfolyamtól kaptam annyi bátorságot, hogy segítségével fel tudjam vállalni önmagam, képviselni tudjam saját igényeimet MINDEN helyzetben. Ettől életemben jelentősen csökkentek a stresszhelyzetek, sokkal felszabadultabban, vidámabban élek.
CS.E.
***************************************

A tanfolyam előtt azt már sejtettem, hogy ha valami nem tetszik az életemben (idegesít egy helyzet, egy ember; nem érzem, hogy kézben tartanám a dolgokat, az életemet), a problémát magamban kell keresni. A másik ember csak tükrözi azt, ami bennem van. És itt jött a kétségbeesés. Ezek szerint én egy hiper-kritikus, önző, elviselhetetlen, unalmas kis csajszi vagyok, akit soha senki nem fog szeretni igazán.
A hat hónap alatt kiderült, hogy a tükör dolog igaz, de a szálak magamnál távolabbra vezetnek. Annak tudatosításával, hogy szüleink a legjobbat akarták nekünk, és legjobb képességeik szerint neveltek engem, elkezdtem jóízűen dühöngeni azok miatt, amik visszatekintve egyáltalán nem tetszettek a gyermekkoromban. És mi a jó hír? Hát az, hogy a dühöngés után az is kiderült, hogy meditációval, vizualizációval gyógyíthatom a pici gyermekkori énem élményeit, feldolgozhatom a régi „sérelmeket” (amiket egyébként azért kaptam, mert ez szolgálta leginkább a fejlődésemet), aminek következtében talán egyre kevésbé fogok úgy megélni bizonyos helyzeteket, mint egy sérült kislány (akinek elnyomták az akaratát, akinek meg kellett csinálnia bizonyos dolgokat). Másrészt pedig komolyan szembesültem azzal, hogy 30-31 éves felnőtt (?) nőként (?) nem hibáztathatom már többé a szüleimet (nagyszüleimet, tanáraimat, stb.). Csakis én vagyok az, aki gondot tud viselni a saját magam vágyairól, szükségleteiről, igényeiről. És ha én megteszem, többé nem várom, hogy más tegye, és ha mégis teszi, az fantasztikus ajándék lesz.
Ez persze még a jövő zenéje. Most még csak a gyógyítgatásnál tartok, de már látszik a fény az alagút végén. Ajánlom mindenkinek, hogy kicsit merüljön el a gyermekkorában, gyermeki énjében. Az ellenzők a fájdalmat, és a múlton való túllépést szokták emlegetni. Nem tagadom, van sírás-rívás, de soha nem jutott eszembe, hogy ez rossz lenne. Ellenkezőleg, hihetetlenül felszabadító. Felszabadít a kalandos ön-felfedezésre
S.O.
***************************************
aki abbahagyta:
Én imádtam a tanfolyamodat, azóta is igen szoros kapcsolatban állunk a lányokkal, pedig többen is kiestünk.
Az egyik foglalkozásra nem tudtam elmenni, mert elutaztam tengerentúlra, aztán mivel kihagyás után nem folytathattam, ezért így annyiban maradt. Tudomásul vettem, hogy biztos csak ennyire volt szükségem. Te is tudod, hogy nincsenek véletlenek... ez valamiért így alakult.
Amúgy nagyon jó érzéssel gondolok vissza arra az időre, amikor együtt voltunk. Nekem hihetetlen csodákat nyújtott, és erőteljesen elindított a változás útján, semmi rosszat nem mondhatok, mert nem emiatt hagytam abba.
Remélem, jól vagy, és jól alakulnak a dolgaid. Nekem csodálatos fordulatokat hozott az életem, de csak akkor kaptam meg, amire igazán vágytam, amikor valóban a saját érdekemben tudtam döntést hozni, mégha akkor fájdalmas döntés is volt, de ahogy meghoztam, minden könnyebb lett, és végre felemelt fejjel mentem tovább. Szinte azonnal az ölembe hullott a Csoda. Igen, erre mondják, hogy miért a zárt ajtót döngetem, mikor mellette nyitva van egy másik ajtó, és azon simán besétálhatok. Elég sokáig tartott, hogy megtanuljam az újra visszatérő leckét, de sikerült, és ehhez Te is, a tanfolyam is, és a lányok is erőteljesen hozzájárultak. )))
Természetesen azért maradt még tanulnivaló bőven... )
Minden jót és Puszi, Cs.


Linkek

Cs letöltés

Daemon Tools letöltés